ProTv ne aduce vestea aparitiei unui nou serial romanesc : “Vlad”

Productia a debutat pe 25 februarie si este difuzata in fiecare luni, pe ProTv, de la ora 20:30.Serialul este inspirat din povestea lui Monte Cristo si este bazat pe o licenta turceasca, dupa productia Ezel, pe care ProTv a cumparat-o.

Serialul se bazeaza pe viata lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare pe nedrept, fiind invinovatit de un jaf si o crima pe care nu le-a comis si fiind tradat de persoanele cele mai apropiate de sufletul sau. Acest rol este interpretat de Anghel Damian, un actor nou pe scena cinematografiei romanesti, un actor tanar, cu potential. Dupa 4 ani, Adrian revine cu un nou chip si un nou nume, pentru a se razbuna. Astfel el devine Vlad Pop, rolul acesta fiind jucat de Adrian Nartea.

Vlad prezinta o poveste complexa in mai multe planuri spatiale si temporale, scenariul intrepatrunzand trecutul si prezentul intr-o actiune ce se aseamana unui joc de puzzle ce il are in centru pe Adrian, tanarul ce a fost inchis pe nedrept.

Dupa cateva experiente traumatizante, acesta primeste sansa la o viata noua si primii pasi in aceasta viata Adrian ii rezerva unui plan tactic de razbunare impotriva tuturor celor care l-au tradat.

Adrian intalneste un personaj cheie si cu ajutorul acestuia gaseste puterea de a-si schimba identitatea, devenind Vlad, un barbat puternic, bogat, misterios, fermecator, care are alaturi aliati ce pun impreuna cu el toate detaliile unui plan de razbunare perfect.

Serialul , in prima serie, are 13 episoade.

Principalii actori ai serialului sunt Adrian Nartea (Adrian Anutei / Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Stefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) si Diana Sar (Roxana Stamate).

George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu si Ana Badilas completează distributia.

Serialul Vlad a fost filmat, atat in Romania, cat si in Grecia. Printre cele circa 100 de locatii se numara Palatul Bragadiru, Snagov si hoteluri si cazinouri din Grecia.

Vlad, serialul produs si difuzat de Pro TV, va avea si sezonul doi!

Aceasta informatie vine de la Aleksandras Cesnavicius, CEO al postului Pro TV, asa cum reiese dintr-un interviu acordat publicatiei Adevarul :

“Vom face si sezonul doi. Nu am putea altfel atunci cand vedem ca multi romani urmaresc serialul si sunt captivati de poveste. Suntem fericiti sa vedem ca telespectatorii nostri au primit foarte bine serialul ‘Vlad’. Ca sa fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – sa lansam pentru prima oara un serial in care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o miscare buna, pentru ca a reusit sa aduca o audienta puternica si loiala.Telespectatorii ne spun ca le place faptul ca este un serial care pare real, ca este construit atat pe partile bune, dar si pe cele mai putin bune ale societatii si ca personajele sunt puternice si umane.

Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo si, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, in final, este vorba despre o poveste universala de dragoste, tradare si razbunare, spusa intr-un mod local, romanesc. “

Vlad a debutat luni, 25 februarie cu cifre bune, ca lider de audienta pe toate targeturile. Pe parcursul difuzarii, Vlad s-a aflat in concurenta cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1.